Jordi Ruiz Cirera en Ludwig Ander-Donath

6 sep | 6 nov 2019

klein Playtime Ludwig Ander Donath prbeeld

Kunsttraject presenteert in samenwerking met Docking Station, een fotografieplatform in Amsterdam, ‘The United Soya Republic’ door Jordi Ruiz Cirera en ‘Playtime’ door Ludwig Ander-Donath. 

‘The United Soya Republic’ gaat over de effecten van de intensieve soja-landbouw op het landschap en de gemeenschap. Centraal in dit project staat de ongelijkheid tussen mensen en hoe deze ongelijkheid versterkt wordt door de mondiale vraag naar voedsel en de keuzes die consumenten wereldwijd maken.

‘Playtime’ gaat over de achterkant van de ongrijpbare digitale wereld die een steeds belangrijkere rol speelt in onze maatschappij. Zijn foto's zijn gemaakt op plaatsen die staan voor technologische vooruitgang, zonder de kijker exacte informatie te geven over wat is afgebeeld.

Waar?
Beide projecten zijn te zien in de mobiele ‘Space for Stories’ van Docking Station op wisselende plekken op het Westergas-terrein en in 4 Kunsttrajectetalages in de Staatsliedenbuurt: Groen van Prinstererstraat 19 en 61 (Ludwig Ander-Donath) en in de Cliffordstraat 10 en 16 (Jordi Ruiz Cirera).

Ontmoet de fotografen
Jordi Ruiz Cirera is 8 september aanwezig tijdens het buurtfeest in het Westerpark en 20, 21 en 22 september tijdens het Unseen Fotofestival in Westergas.
Ludwig Ander-Donath is 6 oktober en 3 november aanwezig op de Sunday Market in het Westerpark.

uitnodiging